dijous, 23 d’abril del 2009

XI PUJADA A PEU ALMASSORA PENYAGOLOSA

El passat dissabte es va cel.lebrar la XI pujada Almassora Penyagolosa i jo anava amb l'incognita de com se portaria el genoll. Al final es va portar prou be, al menys em va deixar acabar la marxa.
Els primers quilometres els vaig fer amb Julian qui me va comentar que enguany als 100 kms. en 24h. de Madrid te l'intencio de baixar de 12h. (Segur que estaras mes proper de les 11h. que de les 12h). tenia moltes ganes de tornar a vore'l ja que desde Madrid que no el veia. I parlant i parlant ens plantem a L'Alcora, en un tres i no res. I en dos horetes a Llucena on ens esperava el dinar, un entrepa de tortilla de pataca......huuummmm que fondo va caure i tambe ens esperava Patri que va baixar de Penyagolosa amb la bici. En aquest punt, Jose Maria ve amb nosaltres i ens possa un ritme mes fort del que portavem, de vegada en quant li cridava a Jero a vore com ho portaven ell i la dona ( encara estaven per Torremon). La pujada al Mas de la Costa.....dureta, i el que hi ha despres....un paisatge molt bonic i tranquil. Llastima que l'any anterior no pugues arribar fins aquest punt. A partir d'aci a mes de canviar l'orografia del terreny, tambe canvia l'oratge (alternant-se les pedregades), i tambe canvia la companyia (Julian segueix amb Jose Maria i jo me quede amb Efren, Javi i David (als que no pensava que els pugues agarrar).

A falta de pocs quilometres per a Sant Joan de Penyagolosa comença a caure neu (impresionant).
Enfilem la pujada al pic pero la nevada se fa mes intensa i decidim tornar ja que la neu anava tapant la senda.
A peus de l'escala de Sant Joan ens esperava Julian, em fa una gravacio que me faria gracia tornar a vore-la ja que caminava com els patos, jeje. Vaig aplegar amb les mans totalment congelades, i aixo que Pepe Asins me va canviar els seus guants (gracies Pepe, t'en dec una) i els genolls....bueno les cames congelades.
Al final 12 i mitja de un dia per a recordar, per un recorregut molt bonic i molt bona companyia.
p.d.: no he possat cap accent ja que s'ha trencat el teclat i funciona el que vol. jeje