dilluns, 2 de juny del 2008

RETORN A L'ASFALT

Després de tres mesos i dotze dies. Set curses de muntanya i dos frustades. La mitja marató de Vila-real, va ser l'elegida per a la meva tornada a l'asfalt.
L'any passat ja la vaig correr amb un temps de 1:32:42.
Aquest any, amb un nou recorregut, més urbà, que l'anterior.
A la sortida, veig a José Alberto (el companys de la marató), i decidim fer-la junts per a baixar de 1h.30.
Els primers kms. a 3:50, 3:57, 4:00, "massa ràpids". Després decidisc afluxar un poc més. "La carrera important és el dissabte a Sant Joan de Moró, La Petjada". Poc després, un altre corredor, se me possa al costat i me pregunta pel temps a fer. S'en ve en mi.
Del recorregut; per l'aviguda França, se fà un poc pessat per la calor i perque és una avinguda molt llarga. Sobretot a la segona volta. Pels carrers del mig de Vila-real. se corria molt agust, amb sombreta i bon estar.
Al kms. 15 decidisc canviar el ritme i avance possicions. A l'altura del cines Sucre, me moria de set!!. Però quedava poc.
Al final, la meva classificació, se va quedar en un temps de, 1:26:46 (6 min. menys que l'any passat), en la possició 50. Per la qual cosa me van regalar una gorra. jeje.
P.D.: Estava tant content amb el transcurs de la mitja`, que no vaig caure en que havia aconseguit una marca personal, en aquesta distancia. I avui anotant el temps fet he vist que l'anterior la tenia en 1:27:16 de la mitja de Benicàssim, al gener passat. Així que l'he rebaixat en 30 segons. Quina ALEGRIA!!! (pose l'original, no la maquineta. Que aquesta mola més;))

1 comentari:

Miguel ha dit...

Enhorabuena Caracol!!!!.....seis minutos menos y controlando!!!!....sin lugar a dudas el caracol más rapido de la Plana....

Nos vemos...y suerte en Moró...durante los primeros kilometros tienes material para volar...