dilluns, 9 de febrer del 2009

CARRERA DE FONS, MOLT DE FONS

Vaig arrivar un poc tard, i els meus companys ja estaven escalfant, o estaven ja dins la cursa......? No ho recorde. Peró prompte de la mà de Rubén els agafem.
Al principi anavem tots junts, i els ritme no era dur però si constant. Com a alguns feia molt que no els veia no paraven de parlar. Cal recordar l'absencia de Ángel Efrén i Luís, (me deixe a algú?) que no van poder acudir per diversos motius.
Però allí estavem els Palomeros dispossats a fer un bon paper i deixar el llistó ben alt.
Com la nit tenia que ser llarga la gent no volia parar de avituallar-se per a no des-hidratar-se.
Dins l'horari previst per l'organització, el Comando Palomero se dirigueix sense presa però sense pausa, cap al segón punt d'avituallament. La pujada va ser prou dureta però la vam saber solventar sense cap problema resenyable. Mentre pujavem al segón cim de la cursa va sorgir l'idea de correr amb un porc, la marató de Borriol. Mareeeee. L'esgotament començava a fer meia a la ment del participants. Cristóbal tindré en conter el que me vas comentar al cim. ;)
Després venia la primera baixada, on Roberto ens va deixar patent la famosa baixada takuma. Baix de tot, al barranc estava el primer punt d'abandonament. On per motius variats ens van deixar: Juan Carlos, Miguel i Pascual. Les dones els estaven esperant en aquest punt. En aquest punt també es va retirar Ximo, Rubén i Guillermo ja que al dia següent tenien feina que fer.
La següent pujada va ser més suau del que s'esperava. I en un vist i no vist vam pujar el pic i el vam baixar. I sense adonar-mos ja estavem els peus del pic més dur de la proba. Hi ha que dir que jo estava certament perocupat ja que no sabia si podria aguantar el ritme que s'estava marcant, però ja que estavem allí als peus de la muntanya no era qüestió de retirar-se.
Els primers compasos de la puja eren suaus però certers. Teo i jo vam voler apretar un poc més però no valia la pena. Era millor anar tots junts.
Allí estavem: Teo, Pepo, Javi, Fernando, Cristóbal, Roberto i Jo. En Aquella pujada que cada volta tenia més desnivell. Al poc Cristóbal ens diu que s'en torna. I poc després trovem a tres pàlides que están entrenant també per allí: Nere, Julia i Patri. Decidim acabar la cursa tots junts doncs no pareix que haja cap problema, elles també van prou rodaetes.
Quant més desnivell presentava la muntanya més bé ens ho passavem. Fins que una xicoteta caiguda ens va fer retirar-nos. El diumenge està la segona prova de la lliga i no cal forçar. Una lesió ara pot ser catastrófica.
Donar l'enorabona a tots i totes les que van aguantar fins el final i a la resta per assistir a la cursa.
M'he informat i he vist que el 21 hi ha un altra cursa similar a Vinarós, pareguda a una san Silvestre.
Tot és parlar-ho.

7 comentaris:

Pipe ha dit...

Jo tambe m'apunte a la cursa del 21 a Vinarós

cristobal Colon ha dit...

claro que si tenlo en cuenta!!!! lo que necesites me lo preguntas!!!

BUSCAMURS ha dit...

Ja he vist la galeria, ja... Vergonya t'hauria de fer!!! Primer no em traus en les fotos de Monòver i ara publiques eixes fotos vergonyoses en el mi casa...
Jajajajajajaja
Ja et val.
Per cert, com va el genoll?
Salut

Fernando ha dit...

Buena crónica Diego y mejor reportaje fotográfico, jajaja. Un placer compartir la carrera contigo, jeje. Espero ya la siguiente que imagino será igual de dura.

Besitos

P.D.: Cojo algunas fotillos para mi album, ok?

Diego Rovira ha dit...

Felipe: per a acudir a la cursa de Vinarós era necesari acudir a la del divendres. :P
Cristóbal: Ya te enviaria un mail. Gracias. ;)
Ximo: Te serveis que estava coaccionat? jeje Si estás molt gracios. :D
Fernando: Si la siguiente és igual de dura...que bien nos lo pasaremos. jeje Coge todas las fotos que quieras para eso están.

Miguel ha dit...

Impresionante documento grafico!!!....ya se que si alguna vez me paso con la bebida....tu y tu camara debeis estar bien lejos para no dejar constancia ;)

Saludos Diego!!....y muchos animos!!!

Un abrazo

BUSCAMURS ha dit...

Hola, Diego. Una abraçada i molts ànims!!!