dimarts, 20 de gener del 2009

DIES DE SOL I PLUJA

Ja portava uns quants dies sense sentir molesties al genoll. Dimecres 14, series. Dijous 15, gimnàs i piscina. (Quines ganes que tenia). Divendres 16 Costes. (pà morir-se). I el dissabte17.......sobrava.
A les 8.45 ja estavem a les pistes de la Vall. Haviem vingut en Silvia. Qui ens havia passat a Buscar. Allí estaven Luis, Ximo, Andrés, Manuel i Fernando. Ezequiel estava a la conserjeria esperant-nos. Anavem a rodar l'autonómic del 15 de febrer. Una prova molt dura.
Comencem a rodar i pareix que Andrés possa un ritme molt fort. I decidisc quedar-me enrere. Pujades i baixades. I cada vegada tenia més set i menys ganes de correr. Ho comente i Patri també es nota fatigada. Les costes del dia anterior estàn passant factura.
La primera part, prou corredera. Encara que la pujada del barranc, no te res de corredera. Abans de pujar a Pipa, me quede sense aigua. El que me faltava. Quedaven 7 kms. pero quins 7km. Crec que ens va costar quasi un horeta. I no anavem parant-nos. Cada vegada me notava més cansat i el que és putjor. No me sentia bé les cames. Als peus del talla-focs. Realment, sols me sentia cansat. Així que enfilem la dura pujada. I quasi quant ja estem veient les antenes. Comença a fer-me més mal el genoll. Dalt de tot estàn tots esperant-me. I Luis, qui diu que també tenia molesties al genoll, decideix acompanyar-me. Prompte perdem de vista a la gent. I com no sé la baixada. Decidim fer la baixada de "La Pujada de Pipa". Peró cada vegada me feia més mal el genoll i jo estava més cansat.
Quant arrivem a les pistes ja fa una bona estona que allí estàn tots estirant. In situ, decidix que no aniré a Monover. Les proves de la lliga són molt dures. I si entrenant, no puc acabar una. Corren......
Després ens anem a fer-nos una cerveceta al Refugi d'Alfondeguilla, i acavem dinant. Quin ratet més agradable. Per a mí el millor del matí. Per la vesprada. Me pose gel per a anestesiar el dolor, qui no s'en anava.
El diumenge,........genial. La I Marxa forera, a La Vilavella.
Arrivem al parquing a les 7.30 i ja hi havia un fum de gent. Anaven passant els minuts, i cada vegada erem més. Després de la repartició de pitrals a crit pelat de Roberto. Ens fem la foto de rigor. Som 90 ànimes les que prenem les carrers del poble. Roberto i Andrés marcant el ritme. Impresionant. Els primers kms. estic davant amb Alberto peró quant arrivema la senda. Me quede fent fotos. Fins que arriva Miguel, i me puje amb ell. Fem la pujada junts, comentant.......home no vaig a fer públic el que comentem jeje. I la baixada amb Nere. Per a acabar fent tota la pujda amb Miguel. Fins el punt d'avituallament, on estaven Pascual i Pepe. I me vaig quedar. Entre comentaris i rises, esperem que pase el darrer corredor. I ens anem cap al parquing.
Al parquing, xarraeta forera, pastelitos i cervesa. De dins del cotxe de Roberto, però que encara no sabem qui les va oferir. I el posterior almorçar al bar.

3 comentaris:

Miguel ha dit...

Buen entrene y en buena compañia......respecto a lo comentado.....impaciente estoy.

Un abrazo

BUSCAMURS ha dit...

Esperem notícies de l'estat del teu genoll. Que no siga res i que estigues prompte pegant canya.
Salut!

Diego Rovira ha dit...

Gracies xic ara faig el resum, pero quasi el penje després.