diumenge, 4 de gener del 2009

A ANY NOU........VIDA NOVA?

Home, algunes coses si que deurien de canviar: la manca de treball, les hipoteques a l'alça, les lesions,.....el que vindria a ser tot el negatiu.
En primer lloc, vos desitjen: Patry i Diego que tingueu tots, un any plé de felicitat i d'exits.
El 30 de decembre és va cel.lebrar la primera San Silvestre Almassorina. Que contar? Que ens ho vam passar bé. Ja que corries pel teu poble, i estava la circulació tallada, i aixó sempre és divertit. juasjuas. A més la cara de pomes agres del conductors ho deia tot. L'únic però va ser, que no es pot fer una cursa controlada. Es a dir. Que anem tots junts. Hi ha gent que vol correr més i altres menys. No pots obligar als corredors, a correr tots per igual.
A més si no tens suport de les dos entitats més gands del poble, és molt dificil que tinga exit i repercussió. Una entitat bancaria, reparteix caixes i paraigües. I diu que enguany ha fet una despessa molt grand i no ens pot ajudar. Que no han sobrat? Doncs nosaltres a partir d'ara tampoc lluirem la propaganda a les samarretes. "O d'aixó no t'enrecordes?" I l'altra entitat municipal. Que dir d'ell? Per a fer-se la foto a la presentació de l'acte, de seguida cabotada. Però a l'hora de demanar alguna cosa per a repartir en la bossa del corredor, ens donen........30 bolígraf. Impresionant. Després quant estava la camara de canal 9 i tv Almassora, si que estava pel mig per a figurar. Increible!!!
I el 31 vam despedir l'any, a la San Silvestre de Castelló. No mai l'havia correguda. M'ho vaig passar molt bé. Clar aquest tipus de cursa sempre t'ho passes bé. Mentre les "Ron Palido" anaven d'Indies. Una disfresa molt currada. Vicen i jo no ens vam quedar enrere amb l'originalitat. I ens vam disfresar de Zipi i Zape. Encara que hi haguera gent que no els coneixia. jeje. Com me sobraven dos disfrassos, els vaig deixar a Miguel i Rubén. i així,.......festa plena.

5 comentaris:

David Rodriguez Roures ha dit...

Lo de colaborar es lo de siempre para las fotos si pero a la hora de dar salen corriendo y mas que nosotros que ya es decir jeje.
Ya te vi ya jeje,un disfraz bien currado,casi ni te reconozco,es mas creo que me conociste tu.
Bueno Feliz año a los dos y que tengáis ante todo salud,un saludo.

Miguel ha dit...

Buen rato y buenas risas pasamos.....y gracias por el disfraz de Racamses.
Espero que todas tus travesuras (Zape)no las tengan en cuenta los reyes con los regalos de hoy ;)

Feliz dia de Reyes

Diego Rovira ha dit...

David: Gracias e igualmente. Lo dicho para las fotos y pco más. Són así, no les podremos cambiar.
Miguel: Que bien nos lo pasamos, la verdad és que sí. Gracias a ti por poder hacer posible el brindar por el 2009 después de la carrera.
Se ve que me he portado muy bien.jeje y ya van dos años seguidos muy cargaditos. A este paso me van a amueblar el piso ellos solos. juasjuas.
Seguro que ati tambien habrán llegado cargados!!!

BUSCAMURS ha dit...

Bon any als 2 (3 amb missi :-P )Espere que eixie genoll millore i deixe de doanr-te la llanda per a vore't prompte per les carreres a tope.
Salut!

Diego Rovira ha dit...

Gracies Ximo! Aixó espere.
Ens veiem el diumenge.
Un abraç