diumenge, 28 de desembre del 2008

TEMPORADA DE SAN SILVESTRE

Ja estem acavant un altre any. I el despedim de la forma que millor sabem. Corren. Ahir va tocar anar a la San Silvestre de Les Alqueries. Un altre any. I és que encara que hi ha molta gent, no sé disfrasa...hi hà premi econòmic i.....jo, estava allí amb la peluca roja, i un costipat de.....
El dia va començar pujant a Vilafranca. Patry i jo, per a vore si nevava. Però.....no. Ara fret si que va fer, si. I una vegada allí visitar la tenda, per si hi havia alguna oferta interesant. A la tornada cafenet a Ares del Maestre. 1 grau marcava el termometre del cotxe. I baixem cap a les Alqueries. A mitat camí, s'interesa Silvia, per si anem a participar a la San Silvestre, i ens pilla els pitrals, Gracies ;) Arrivem, en el temps justes d'escalfar, quatre músculs,......i a correr.
Després de la prova, un atac de tós ens obliga a tapar-no's fins les orelles. Joer, no podia ni parlar. :( I després..... de sopar de l'Alcria.
No vaig tindre temps de possar-me gel al genoll. I a mitat nit, vaig notar doloret.
Ara, sols queden les San Silvestre de Castelló. El 31 a les 19:00. I la San Silvestre d'Almassora. Que com és la primera, a vore com surt.....serà també a les 19:00 i la sortida estarà situada a l'avinguda Josep Ortiz. Davant l'esglesia del Crist. Al final, sols serà de 1.410 m., dels 3.900 m. d'un principi. Les raons: sols hi ha disponoblis 2 municipals al poble. Per a tallar els carrers. Realment estarem segur al poble, amb sols dos minicipals?
I un altra pregunteta: Si se tallent els carrers per a donar una volta, per que no se queden i donem dos voltes, i la fem més lluidora?

3 comentaris:

Miguel ha dit...

FELIZ 2009!!!....

A disfrutar de la San Silvestre y la Nochevieja...

Un abrazo

David Rodriguez Roures ha dit...

bueno diego me alegro que la rodilla te respete,buena San Silvestre la de Alquerias,yo tengo buenos recuerdos ahí,nos vemos en Castellón,un saludo.

Diego Rovira ha dit...

Como a los dos os vi en Castellón, ja os lo dige en vivo i en directo.
Que tengais un fantastico 2009.