dilluns, 22 de desembre del 2008

MÉS DE 10 ANYS DESPRÉS.....

El divendres visita escolar, a vore als meus nebodets a l'actuació de nadal. Sols els volia vore a ells i al final veig tot, El Cascanueces complet i em trauen 2€, total per a que la sistella del sorteig se la quedara la madre...bueno ni m'enrecorde del nom.
El dissabte, rodadeta matinal. Desde l'Hospital de la Magdalena, fins Penyeta Roja i tornar. Amb Patry, qui venia de treballar. Per la vesprada, vaig al "ensayo". I al'acavar. Brindem amb cava i torrons: "Para que al año que viene, firmemos 40 o más fechas" (A vore si és veritat). A continuació, repartiment de les estrenes (el aguinaldo). Una caixa per a cada component i cos técnic. Amb tot el que porten normalment les caixes de nadal que reparteixen les empreses. No m'ho esperava, la veritat. I jo contentissim amb la meva caixa. Gracias Angel!!! ;)) I aprofite per a desitjar als components de la "Orquesta Salamandra" (qui se que alguns lleguin el blog) unes bones festes i millor any 2009.
El diumenge, m'alce promptet per a acudir a fer fotos a la II Cursa de muntanya "Tombatossals". Que surt des de Penyeta Roja. Ací vos deixe l'enllaç:
I com no a animar a Patry. Qui a la fí se va refer de la periostitis, i d'una caiguda. I va arrivar primera a Meta. Els detalls que els posse ella al seu blog. (que per això el te, jeje)
I avui, després de 10 anys.......m'he anat amb Patry i Nere(qui ja estava al Castellet esperant-nos) a TREPAR.
Agafe els empolcegats peus de gat de l'armari. Mareeee, pensava. En el temps que fa que no me les posse, no se ni si me vindrán.
Puja de primeres Nere. Després Patry i jo ho faig de segón.
Quina sensació més bona. Feia temps que no la sentia, l'estar a metres d'altura. Agafat amb les ungles de la mà d'una pedra, i amb la punteta dels peus d'una troset de roca. I els nervis d'arrivar dalt,....i ara he de baixar, jeje. Genial!!
Gracias Nere!!! A ver quando me volveis a secuestrar!!! :))))) por mi encantado, no pondré ninguna resistencia.
Sols puga penjaré alguna foto.
Que paseu tots bones festes de nadal!!!

6 comentaris:

Miguel ha dit...

FELICES FIESTAS DIEGO!!!!...

Muchas gracias por las fotos y...espero que no hagas más.....será buena señal....

ANIMO!!

Un abrazo

Diego Rovira ha dit...

Jeje, si que seria buena señal. Aunque no me importa hacer las fotos.
Hoy, he rodado suave 30 min. por la mañana y 30 min. con Roberto en la Vall, para seguir con el circuito. Y la verdad, és que me he sentido muy bien.
Creo que será el camino a seguir. Suave pero sin pausa :)))

depiedraenpiedra ha dit...

Me alegro un montón de que el reencuentro con la pared haya sido bueno :) Próximamente tendremos que poner fechas :):)

Diego Rovira ha dit...

Si Nere, muy positivo.
Joer que ganas que tenia.
En lo poco que queda de año, me viene mal, pero después creo que habrá unos 365 dias por delante, a los que se les teniene que sacar mucho provecho. jeje.

L. Almela ha dit...

Feliçany 2009 i M'álegre de que comences a entrenar, a vore si per fi te recuperes totalment.
Y eixa aficio per l'escalada no ho sabia. Es que t'apuntes hasta a un bombardeig.
a10

Diego Rovira ha dit...

Si Luis, la veritat és que m'agraden quasi tots els esports de risc. Feliç any a tu també.