dimarts, 25 de novembre del 2008

PAS A PAS

Després d'uns dies al "dique sec", per a recuperar el genoll. On sols he fet gimnàs i piscina. Avui tocava trotar un poc.
Així que me posse les sabatilles per a correr, dotze dies després de l'última vegada, i m'en vaig al parc de la piscina d'Almassora.
Bones sensacions. Ja que al principi, estava més pendent del genoll que de correr. Però poco a poc he anat agafant confiança. I també pas a pas me trobava millor. Al final 40 min. per terra i gespa.
Així que després d'estirar i comprovar que no tenia molestia post-entrenament, me he decidit a correr la carrera de muntany de Castellnovo. Però aixó si, me la agafaré amb més calma que qualsevol altra cursa.

5 comentaris:

BUSCAMURS ha dit...

M'alegre que estigues millor i no tingues molèsties. Sort per Castellnovo.

David Rodriguez Roures ha dit...

que maquina eres,lo mejor sin duda es que no te duela,eso si tomate lo con calma de verdad,ademas tienes que tener en cuenta que 12 días parado la forma te habrá bajado,a seguir así de bien,un saludo.

Takuma Ggroc ha dit...

bueno, como dice David, a poc a poc...
Espere que en uns dies sols siga una anecdota lo del genoll...

Diego Rovira ha dit...

Gracies Xics! Avui he fet costes i fins la 8 res, pero a la 9 he tingut....algo raro i me he asustat i he decidit parar. Ara no me note rés. I el dissabte, com bé dieu aniré tranquilet. Que sempre se diu, però ho cumpliré....que vulc arrivar a la marató d'Espadà.
Un abraç i gracies pels consell ;))

Txopo ha dit...

No te preocupes, que llegas a espadan de sobra...si no se hace a tope porque no se puede, pues se hace a medio gas, que eso en tu caso, será sobre las 5 horitas, supongo...;P..

Me alegro de que vuelvas al tema, nos vemos en castellnovo, y gracias por las fotos, aun no las he visto, pero gracias de todas formas...

Saludetes diego..