dimecres, 11 de juny del 2008

SÍ, SÍ, SÍ NOS VAMOS A MADRID!!!

Bueno ja quasi està tot preparat per a la cita del proper cap de setmana, a Madrid. O Madriz.
Serà la primera intentona de realitzar 100 km. de manera consecutiva.
El dissabte, a les 12 del mig dia a Colmenar Viejo, és donarà la sortida del 100 km. en 24 h. I ahí estaràn, "Dios mediante". Patrypodium, i un servidor, que de podium........sols els veig a l'entrega de trofeus. jeje.
Encara que com no és competitiva, no hi ha més objectiu que l'arribada final a la meta, abans de les 12 del mig dia del diumenge 15.
La idea, és sortir amb poc. El cinturó amb: aigua, comped, algo solit, calcetins...i poc més. Parar a Colmenar per a canviar els calcetins i repostar energies. Després a Tres Cantos: sopar, i si se tercia (duxa i canvi de sabatilles). La darrera parada la farem a San Sebastián de los Reyes. Ací, ja és una pura incognita el que se farà. Ja que també és una incognita en quines condicions s'harrivarà.
Pues eso. Que ganes si que hi han però... són 100 kms. i sols tinc 3 maratons fetes. Per cert, si aquesta surt bé. Ja hi ha objectiu segur al 2009. Els 101 de Ronda. Que sortirà?
No se lo pierdan. La semana que viene, actualizamos, con el resultado final de esta história.
P.D.: últimament sols faig que p.d. Ja estàn les classificacions del II Trofeu de la Diputació de Carreres de Muntanya. I, encara que sé que ha sigut, ocasional i circunstancial, (a conseqüencia de lesions i l'apretat calendari) Tinc Que cel.lebrar que estic en la 8ª posició, amb 128 punts. Acabant així en el top ten. Quant l'any passat vaig acabar en la 52ª posició. :)))

2 comentaris:

Miguel ha dit...

Estoooo.....¿no habia ninguna carrera más agonica en el calendario nacional en las proximas semanas??????????....
Espero que os vaya bien y disfruteís de la prueba, suerte campeones....ya contareís la experiencia...

Saludos

Zarpazzo ha dit...

Caragol, et vaig coneixer a Moró, tot un plaer campio. Ara no mes donarvos uns anims que segur que cuan comence la son faran falta. Anim i a per els 100Km. Ja me contaras que el any que ve a vore si tinc agalles a fer-la.

Un saludo, anim per als dos...i dosifiqueu be que aixo es molt llarg.

P.d. Enhorabona per el circuit, estas que ten surts....!!!