dilluns, 28 d’abril del 2008

TORNAR A SERTIR-ME BÉ

El diumenge 27 d'abril, es cel.lebrà a Onda, la V pujada a Montí. I a les 7,45, estavem com quasi sempre puntuals: Efren, Chabrera, Gilberto i un servidor. Davant de la porta de sendallarga.
Replegem dorsals, i xarrades amb uns i amb altres. Pareix que avui, tampoc escalfarem. "Pues no es plan, que sino ja saps el que pasa". Després d'escalfar un poc i, de donar-li l'enhorabona personalment al Txopo, (felicitats un altra vegada). Agafe possicions per a la sortida. Avui al costat de Silvia, que pareix ben posicionada. Xarrant, ens apareix Sergio, (eres un crack) amb el que compartiria bona part del recorregut. Surten primer el cecs. També era una cursa apta per a les persones invidents. I després nosaltres. Els primers quilometres, fins el primer control, son practicament plans, i me costa molt seguir el ritme de Sergio. A més, me trobava carregades les cames, pesades, i per a "colmo", tornen les xicotetes molesties a la cuïxa dreta. Però no, avui, no toca parar-se per a estirar, ni rés extrany. Avui, tocava demostrar-me que lo del diumenge passat a Camañas, va ser una HERRADA. Si HERRADA (amb majuscules i amb h, mira si va ser grant).
Deprés del primer control, juns quant comença el desnivell, agafe a Sergio i fins la segona baixada, no l'abandonaria. A la pujada, anavem adelantent a gent, a un molt bon ritme, i el que és millor me sentia més que comode. Però, ostres que dur que és fà aquesta pujada. I com a mí, m'agrada així. jeje. A la part més alta, hi han unes parets, amb un desnivell pronunciat, que son unes meravelles, pujarles. A la baixada, me senc com en totes les baixades, com un ànec (pato) baixant. Per la senda de pedra, però després, quant passes pel mig dels pins, anava enbaladisim. Ahí ens adelanta Adrian, posseït, per no se quin extrany ser. I decidisc seguir-lo. E incite a Segio. Però crec que no volia seguir el ritme del posseït. Que agust, que faig la seguant pujada. Genial!!! I la baixada, ni anecs, ni xafar ous, ni.... Una senda, per al meu gust, per a perdre la por a les baixades. A més, molt bonica. Per la pista, 3/4 del mateix, pareixia........no sé que pareixia, però anava de molt comode. Fins que, una pedra se me possa davall de la sabatilla, a la part interior. Si, un altre entortillo. Si, al peu dret. Jo..er, quina sort tinc. Sentat en terra comença a passar-me gent, preguntat-me. Me nuge, la sabatilla més fort i decidisc continuar. Si me pare, pitjor. Si continua, pitjor. Vamos que lo pitjor va ser que me passara. Com ho tinc calent fins l'arrivada no me note rés.
A la segona gran pujada, pareixia jo el posseït. No me podia passar a mi aixó. Passe un altre cop al grup i conecte amb Adrián. Una de dos: o han corregut poc, o m'han esperat. Passem pel, "control sin colesterol", i poc després, per la senda que no me sonava molt de l'any passat. Pot ser amb un poc més d'aigua......,si que me sonara, no Roberto? Poc després, comence a tirar. I faig els darrers quatre quilometres, sol. Ni: se me van fer pessat, ni llarga, ni res extany. Ara, si que tenia ganes d'arrivar, si. Que estava prou cansaet, i feia molta calor.
Al final, 18 minuts, menys que l'any passat, encara que el recorregut, crec, no era el mateix.
1:51:54 de temps invertit, i el 14 de la categoria, 24 de la general.
A dia d'avui, un dia després de la cursa, tinc un poc de dolor al turmell dret, però, no veig que siga rés greu. I amb moltes ganes de que vinga el 4 de maig, per a pujar a Azuebar. Com canvien les coses, el dilluns passat, nni se el que pensava de la muntanya. I avui ja tinc ganes de la proxima.

8 comentaris:

Takuma Ggroc ha dit...

Ye campeon
Efectivament, al tornar al asfalt despres del ultim control i agafar la senda de l'esquerra, per ahi l'any pasat no varem anar per culpa de l'aigua...
Gran carrera... yrecuperat prompte del turmell...

sendallarga ha dit...

Ja estas amb la élit. Qualsevol dia rascaràs algún trofeu.

Irene ha dit...

Enhorabona per la cursa i cuidat que la MiM està a no res i estàs molt fort. Segur que trenques el crono!
Ens veiem a la MiM!

L. Almela ha dit...

Enhorabona pels teus ultims resultats.
Te vaig vore en Onda el Diumenge pero no te vaig poder saludar.
He recibit el teu correu pero, encarano he començat a fer caminates. Bueno en vaig fer una el diumenge despres de vore la cursa del Monti.
Vaig acabar fet pols. A aixo que no vaig fer molts Km. Me costara tornar a agafar la forma.
Hasta juny no crec que comence a correr.
La setmana que ve o a l'altra tinc que sortir a la teve Castello. Ya abisare del dia i l'hora al blog.
Cuitat!!

depiedraenpiedra ha dit...

Eeyy,,,qué buena carrera eh?, me alegro mucho. Y que lo de la semana anterior haya sido sólo una mala mañana.
A ver si nos vemos en Azuebar :)

Diego Rovira ha dit...

Ggroc: el turmell. xino-xano. A vore el diumenge com respón. :/
Sandallarga: el la elit? un trofeu? Sí, yo crec que tens raó. Si faig una carrera jo sol, tinc totes les de guanyar. :)
El salvaxaes: ja avisaràs de lo de la tv. Espere que te recuperes prompte i agafes la forma. :)
Nere: Gracias. Eso creo, una mala mañana, pero que mala mañana. Seguro que nos vemos En Azuebar. :)

BUSCAMURS ha dit...

Hola, Caracol. "Peasso" carrera has fet, malgrat eixe entortilló... Ara, molta calma per a eixir-te'n el dia de la Mim, campió.
Bona sort.

The Dark Knight ha dit...

Cualquiera diría que vás a hacer la mim,.....informa de algo hombre!.

Bueno, te deseo suerte y mucha cabeza para llegar hasta arriba.Te saldrás en ella como ya lo has estado haciendo en otras.

Y felicidades por tener mejor marca que yo en Maraton en este año.....o en lo que va de año.