dimarts, 5 de febrer del 2008

UNA VOLTETA PER BENIMAMET

El diumenge, estava inscrit, per un bon consell d'Adrián, a la volta a peu a Benimàmet (Valencia). Una volta "pues" com qualsevol altra del circuït de carreres de Valencia. A excepció, que en aquesta volta l'arrivada estava situada al Pavelló Lluís Puig.
Realment no volia fer cap cursa, avans de la marató. Però aquesta era curteta, 7.240 metres de recorregut. Per lo tant, prepare les "voladores" i cap a Valencia.
Arrive prompte al lloc en questió, i previ recollida del dorsal i xip, me posse a escalfar. Però, me note un dolor a la zona plantal del peu dret, igualet que a Benicàssim. Així que decidisc llevar-me les plantilles i correr en les plantilles de les sabatilles, no amb les médiques. Va ser una bona desició, ja que després no vaig notar cap dolor. (Nota: hi ha que anar a la podologa a revisar les plantilles).
Quant arrive a la sortida, veig que la gent ja està preparada. I tant quedavent cinq minuts per a llençar el coët de sortida. Buscant coneguts, m'aprope a l'arc i faig la sortida a uns cinq metres de l'arc. Ben situat.
Comence a correr, i la veritat jo tenia previst anar a la marxeta, però com estava "sol", si es que se pot estar sol entre dos mil persones, vaig tirant més que menys. 3:44 el primer km. Uf, massa fort has començat. A més, no han llevat els cotxes dels carrer (home, encara que fora dels primers kms. hagueren pogut llevar-los), 7:30 al segon km. ostres tu, no m'ho crec, hi ha que alçar el peu de l'accelerador. Passeig pel barri vell i tornada per una recta cap al pont. Pas pel km 4, 15:05. "Este no soc jo".
La penúltima costereta, era un carrer d'uns 500 metres, quasi recte, quant estic per mitat carrer, "mira, ahí tinc el cotxe aparcat". Després de la rotonda a l'entrada a Feria Valencia, tot de baixada. Així que a llençar-se. Al pas per la sortida, Orozco als altaveus, el que me faltava per a donarme més ales. Última curva a l'esquera, i cap a dins del pavelló, dos tercis de volta, que vans ser impresionants.
Vaig entrar en molta alegria, ja que la mitja per km., sabia que era bona. Al menys per a mí. A més, acavar una cursa dins del pavelló on se cel.lebraràn els mondials de pista coberta...........com que dona més alicient. Però la meva sorpresa va ser que després a la classificació no estava. Seveu que el xip estava desactivat.
No passa rés, ja he fet les meves investigacions: 60 en la classificació general, 31 senior i un temps de 27:31.
No està mal! Al final de no pensar en correr-la, a que servisca per a agafar moral per a la marató.

2 comentaris:

The Dark Knight ha dit...

Veus com al final tot es soluciona...ahí tens la foto que acredita el grandisim temps.Enhorabona!.Nosaltres varem entrar amb el "ung up" de Madonna si no recorde mal :). Anim en estos díes.Dis-me algo de les invitacions que a mi me les lleven de les mans...et guarde 2 fins divendres ;).adeu.

Diego Rovira ha dit...

Road, si que me van eixir les invitacions, però no les havia vist. :/ S'ha agrais. Jo crec que aniré.
Sendallarga ja ha fet la proba del 2X6.000 i diu que li ha eixit bé.
Tindre que provar-ho jo també.