dissabte, 22 de desembre del 2007

I CURSA TOMBATOSSALS


Realment, si mirem arrere, durant la setmana, el dia no el pintava bó, gens bo. Però mira tu, per a on, (degere ser, per la currada dels mens in black, per a realitzar la cursa) a les 7:30 del matí, va i deixa de ploure. Conclusió, un dia molt bo per a correr, ni fret ni calor, nubol però un temps agradable.

A la primera pujada, s'han notat els kms. de Segorbe. Però no hi havia un altra que seguir. Havia passat d'objectiu; baixar de dos hores, a intentar acavar la cursa. Molt de"sube y baja" amb pujades curtes però intenses, sí com un or... Les baixades, sobre tot a les que hi havia pedra, escorredísses, tenies que fer-les amb precaució, encara que hi havia algú que altre atrevit que es llençava a "tumba abierta". I un final de cursa, amb una mitja volta a la pista d'atletisme de Penyeta Roja, que motiva molt encara que fos els final (d'eixó és tracta). La clasificació, à http://www.runningcastello.com/inicio.html. Personalment no he baixat de dos hores, per poc ( 2h. 01' 10'') i 39 de la general.

Molt bonica la cursa i molt bona organització, be assenyalat, i els avituallaments als llocs claus. Divertida, tant és el punt que, amí personalment, se m'ha fet curta. I açó és bona senyal.

1 comentari:

ner0 ha dit...

en les curses lo que importa no es el temps si no com vages a la cursa perque si no vas motivat no te eixira una bona cursa si t´agrada correr tens que intertar donaro tot e intentar quedar per lo menos dels 30 primers