dimarts, 3 de març del 2009

A FALTA DE PÀ......

Ara que tinc uns segonets per a poder estar davant el pc, aprofitaré i possaré alguna cosa el blog.
Primer per a dedicar la cançò a la MGD.

Y segón per a informar als interessats, que la lesió seguiex igual.
El divendres vaig visitar al segón trauma i després d'escoltar-me i vore els informes que portava, me va explorar a fons el genoll. (SORPRESA!!! Anda el dr. Trauma no ho va fer aixó.) Va comprovar superficialment, en quin estat estaven els lligaments i els diferents cartílags. I me diu que possiblement tinga un ligament creuat un poc més llarg, (i no pot ser que estiga trencat?, sense RMN no sé com ho sap tan sert?) A les radiografíes (les mateixes que va vore el dr. Trauma) no es veia cap alteració important, ni la rotula desplaçada, quant el dr.Trauma veia un clar síndrome patelar. Mareeeee...!!!! I me va manar fer rehabilitació. (Mare meva...ara rehabilitació).
El diumenge a Tavernes, vaig aprofitar per a parlar directament amb la gent de la federació i comentar el que m'està passant. Espere contestació d'ells. (Deixem-ho així).
Així que mentres tant a seguir les curses desde fora, a fer fotos i a ajudar a en l'organització d'algunes......la qüestió és no para.

6 comentaris:

Fernando ha dit...

Bueno Diego, otro punto de vista, ¿y otro diagnóstico? La verdad, no sé chico. Al menos ya le has expuesto el caso a la federación y seguro que toman cartas en el asunto.

Lo dicho, animo!

David Rodriguez Roures ha dit...

No puedo entender que con todos los avances que hay cada uno te diga una cosa,eso es para volverse loco,bueno pues paciencia y haber si hay suerte y alguno te da un buen remedio,un saludo.

Miguel ha dit...

Paciencia Diego!!!.....imagino que se hace muy duro ver como cada uno te da un diagnostico diferente....y espero que de una vez por todas acierten.....

UN FUERTE ABRAZO

Diego Rovira ha dit...

Fernando: A día de hoy, la federación aún no ha cojido cartas en el asunto.....pero ya se ha puesto Ezequiel a ello.

David: De momento el remedio és que no voy a obsesionarme, así que ire haciendo otros deporte que pueda hacer hasta que la cosa se solucione.

Miguel: Los dos deseamos lo mismo, gracias pero el camino és muy duro y tormentoso. Ya me lo dices tu: PACIENCIA.

Diego Rovira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Diego Rovira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.