dimarts, 16 de desembre del 2008

MIG PLÉ O MIG BUIT?

Pot ser m'esperava un altra cosa de la visita avui al Dr. Trauma. No sé. Com me va dir que se podia curar amb tractament. Esperava em diguera que deuria de fer: una classe d'exercicis per a enfortir els quadriceps, o algún grup especific de músculs,...o algo així.
Després de mirar les radiografies. Verifica que tinc les rotules desplaçades. Sí, les dos. (jo veia la dreta igual, però ell és l'especialista). El que passa és que l'esquerra és la que està més desplaçada.
Escolta els dubtes que jo tenia i després m'aconsella que correga. (davant la meva sorpresa). Aixó sí, amb un ritme molt més suau del que estava acostumat. Als entrenaments amb genollera (la qual val un pastón). Supose que a més de protegir, també curarà....
I a les curses, me la puc llevar. Per a sentir-me millor.
Avui dimecres, tinc prevista la meva primera rodada en 19. Jo....er 19 dies sense correr. Ara ho penses i pareix una eternitat. Una rodada, vol dir: suau, poc de temps i per terra. Que no tinc ganes de tornar a sentir el doloret.

4 comentaris:

Vicente ha dit...

Pareix que son bones noticies, encara que no et veig molt convençut.
Espere que vajes recuperant les sensacions i ja ens contarás com va.

Una forta abraçada

depiedraenpiedra ha dit...

Bueno bueno, pues esto son buenas noticias! tu rodillera y poco a poco :) Ya contarás!

David Rodriguez Roures ha dit...

Bueno pues no es mala la noticia,creo que eso es lo que mejor nos pueden decir a los corredores,ahora ya sabes hazle caso y paciencia,la cura cual es correr con genollera o tendrás que ir a masajes o algo,un saludo.

Diego Rovira ha dit...

Vicente: la veritat, no estic molt content, no. Me esperava un altra cosa. Així me dona a entendre que el que tinc no te sol.lució, quant me va dir que si en tenia. I que en qualsevol moment me pot tornar a fer mal.
Nere: me siento un poco extraño con la rodillera. Y eso que cuando jugaba a futbol ya lleve una. :S
David: Si la paciencia la tengo, peró correr más a un ritmo más lento....De masajistas de momento nada. El único problema muscular, és que tengo que fortalezer los quadriceps.