dimarts, 9 de desembre de 2008

CAMINANTE NO HAY CAMINO, SE HACE CAMINO AL ANDAR

Divendres 5: El millor,...tot. Lo pitjor,....rés. :)))
Dissabte 6: Intentant hidratar-me.
Diumenge 7: I Travesia del Desert de les Palmes. A les 8:00 estava al monasteri del desert. Allí estaven Teo, Ximo i Javier. D'ahí ens hi anem cap l'hospital de la Magdalena, amb cotxe. On, al punt de partida, ens estaven esperant Miguel i Fernando. El bon oratge i la bona companyia, és el que va presidir la travesia. Comencen tots junts i caminat. Però poc a poc, la gent que volia correr va adelantant. Encara que ens esperaven a les cimes, a Javi i a mí. Els dos que: l'un no volia i l'altre no podia correr.
El recorregut, te trams de Tombatossals i de la marató de Borriol. I parts, on jo no havia estat, ni havia entrenat mai.
Primer cim el Tossal Gros, ni m'enrecordava d'ell. Clar a Tombatossals de l'any passat, estava núvol i així no és possible vore rés. El recorregut el faig integrament amb Javi, amb el qui vaig tindre temps de parlar de quasi tot. Quant baixem a la cantera veiem molt de mobiment: ciclistes, altres corredors, als del running preparant la cursa...I quant enfilem cap al camp de golf ens trobem a Juan Carlos, Julia i Silvia, que ens acompanyaràn fins la baixada de Raca.
Al coll de Mancebo estaba situat el primer punt d'avituallament (Dos dies abans va anar Teo a portar garrafes d'aigua). Al que arrivem amb retart Javi i Jo. Ximo i Miguel ens esperen per a fer la pujada a Raca. Al cim ens esperen la resta. A la baixada, l'únic tram que fem corrén. Ja que és impossible no correr amb tant de désnivell. El genoll de moment, ni dolor, ni molesties.
De vegada en quant, se giraven per a preguntar-me com anava.
La pujada a Roca Blanca, molt exigent. (crec que aquest tram també és baixada a la marató de Borriol). A la pujada és Teo, qui se brinda a acompanyar-no's. Al cim ens esperaven la resta. Després d'una xicoteta baixada ens esperava El Morico. Quina pujada!!! La fem entre bufits, rises, suor,...Quant baixem al coll de la Mola, estàn Irene i la "chica rubia de coletas"(Laura). Ens tornem a avituallar, i com era ja tart decidim baixar cap al parking del monasteri i no pujar per les crestes. Allí estava l'avituallament estrela. Amb salaet, dolç, cerveseta fresqueta....i una xarraeta molt agradable. Que bé que ho va montar Teo, Felicitats!!!
A més el recorregut exigent i bonic. La veritat me va agradar molt. A vore quant se repeteix.
El meu genoll: per la vesprada me vaig possar gel (per prevenció), però ni me feia mal, ni tenia molesties. A vore que me diu el trauma.
Temps: 4:27 possició de la general,...però si no era cursa. Clar és que en el preparament que hi havia, sols faltava el pitral. Ja voldrien organitzador de curses, una organització tant completa.1 comentari:

depiedraenpiedra ha dit...

Esa morena guapa!!!....digo...esto...no.

Me alegro de que ya no te duela la rodilla :) eso es bueno. Nos vemos en espadán o Tombatossals!