dilluns, 10 de novembre del 2008

QUE CON ESTE LIBRO MEJORES TUS MARCAS. CON SIMPATIA. fdo: ABEL ANTÓN

Aquesta és la dedicatoria, que me va possar Abel Antón, el dissabte quant vaig anar a replegar el dorsal. I no és que portarà el llibre damunt, el tenia al cotxe i quant m'ho va dir celtic, (me van faltar cames per anar a buscar-ho). Me va fer gracia la dedicatoria. Així que ja tinc titol per a la crónica de la XXV mitja marató de Castelló.
La veritat és que anava sense pressió alguna. Intentaré rebaixar del temps que tenia, 1:26:49 en la de Vila-real d'enguany. Sino, que era lo més segur. A rebaixar 1:31:11 de l'any passat en la mateixa prova. Que era més factible. Peró el dia d'abans de la cursa pense que podria provar de anar un poc més rapit. A vore com anirà la cosa. No sé, no se :S
Abans de la cursa, vaig quatre vegades.....(a parlar amb roca), per dir-ho més fí. (Tinc molt de dolor a l'estomag). La darrera vegada, a les piscines. On estic 20 mins. fent qua. Menys mal, que tinc una xicona que val el seu pés en or. I me duu la motxila per a canviar-me i poder escalfar. :)))
A la sortida me posse amb Sergio i decidisc anar amb ell i un grup que volien anar a 4. Queeee? Pense que seria el millor anar a 4'05 i després ja vorem. Però,...vaig en ells. El primer km a 3'52, massa rapid. Així anem passant els kms., entre els 3'50 i 3'59 el km. Al passar per Maria Agustina, una passada. De lluny ja senties a la gent donar anims. I quant t'apropes, veig a Ezequiel i la dona,...a Patry,...a ma Mare i Jorge....Uy!! que fan ací. Je, je. Quina alegria que estiguen.
Al primer control, KAOS. Sí, en el grup, anavem uns 20 correders i quant arrivem al control, just després d'una curva, sols hi ha tres persones per a donar aigua. El que surt, que un repartidor ha de repartir a 6 corredors +o-, ens decimes de segón. Resultat que la majoria no pillem aigua. Sort que triunfa el companyerisme i ens rapartim, la pòca que pillem.
Després, hi ha una lleugera baixada fins el km. 10, on podies "descansar" les cames.
Faig la primera volta a 41:23. I pense que si aguante el ritme, que portavem els tres que quedavem al grup podria baixar la marca. Però..... podria?
Fins el km. 15 pensava que si. Ja que seguia marxant a 3'54. Però al 16, m'agafa un dolor al estomag, (ja la tenim) a 4'11. UUFFFFFFFF!!! Me planeja el "fantasma" de l'any passat. Quant anava clavant els temps, i del 4 al 5 m'en vaig 40 seg. cap amunt. Però me refaig al 17, á 3'55. Però encara tenia mal-estar. Així que encara tinc més ganes d'acabar.

Al final 1:22:46 83 de la general i 36 senior. a 3'55.
Objectiu més que superat. I més content que unes pasques. jeje. Així que Abel, si que m'haurà ajudat el llibre, sí.
A l'arrivada m'esperaven: ma Mare, Jorge i Patry, per a donar-me una gran abraçada(com els teletubbies).
Ara a descansar d'asfalt, fins.......alguna San Silvestre, crec!
I a preparar Benicàssim i la Marató d'Espadà.
Gracies a Julia i Juanma per les fotos. :)))

6 comentaris:

BUSCAMURS ha dit...

Enhorabona per la marca i la carrera. Si arribes a estar bé del tot, t'han de seguir amb moto ;-)

Miguel ha dit...

IMPRESIONANTE DIEGO!!!!....TIEMPAZO...sin palabras...solo con la marca(1:22) esta dicho todo....

Enhorabuena...nos vemos en Benicassim....creo que esta me la conozco......

Saludos

The Dark Knight ha dit...

Hola Diego.Ya te felicité al terminar,pero te merces más.Me permites unas líneas?
Quería añadir que tiempazo galáctico al margen,bajaste por 1ª vez de 4 en Media,si?,a eso voy,que es una barrera muy psicologica...ahora puedes decir que ya haces cualquier prueba a menos de 4,a que sienta bien?.Claro,cualquiera menos la grande;el Maratón,es que esa va a parte,aunque con esfuerzo y entrenes buenos pudiera llegar el día que lo hicieras-hiciéramos(permiteme que me incluya en el grupo también),no vale la pena luchar por ello?.
Si repites Valencia,bajas de 3h. sobrado.,y si yo no la hago quiero volver a verte ahí,ok?

Yo no estoy en mi mejor momento,necesito tiempo.ya hablamos.
Hasta la vista.Saludos.
Adrián

Takuma Ggroc ha dit...

Joder, menudo marcon
Esto merece una grandisima celebración (lastima que la copa no la ponga el vila, jajaja)
Bueno, que a seguir avanzando que en nada estas bajando de 1:20 (eso si, con esfuerzo)

Saludos

Irene ha dit...

Te vas a tener que cambiar el nick, lo de caracol no te pega nada de nada majete...
¿Vas a Irta? Sino ya nos vemos en Benicassim.
Chao!!

Diego Rovira ha dit...

Ximo: Gracies, no crec que haguera rebaixat molt més el temps, aixi sempre es podrà milorrar. jeje
Miguel: Muy bien te la conoces,....,Allí nos veremos. La verdad, es que miro la marca y aun no me lo creo del todo. :S
Adrián: Te permito, todas las lineas que tu quieras, como si estubieras en tu....blog. ;) Sí que sienta bien el bajar en las carreras de 4 y es la primera vez( a ver si repito). El cuanto a la maratón, ya lo sabes solo, es cuadrar calendario. Para hacerla, calro, lo de bajar de 3h. eso ya seria passar a nombrarme maquina, y creo que aun me falta....
Pero todo llegará. :))
Roberto: hay la copa,... hay la copa, sin palabras. De esta gente, del miercoles. Bajar de 1:20 mmmmmmm dejame saborear la marca actual que bastante dolores mes esta trayendo. :/
Irene: no voy a Irta, aunque cuando leas esto ya habras vuelto, jeje. Queria hacer bici hoy y rodaje largo el domingo, pero subiendo el desierto me han vuelto las molestias a la rodilla :/ así que...Nos vemos en Benicàssim, seguro, pero ha saber en que condiciones.
Lo de caracol de momento.... se quede :D