dissabte, 9 de febrer del 2008

MENS SANA IN CORPORE SANO

No entenc molt de preparació per a Maratons. Però pel que lliges i escoltes, has d'estar ben preparat, tant física com psicológicament. Així, com que els darrers dies, el cap no ha estat on tocava. Que millor, que desconectar fent esport, i preparant la maratò amb tots els sentits, i deixant de banda, el problemetes que te surten a la vida.
Divendres 8: Tenia previst fer el famós test 2x6.000., però com que no tenia temps per a acudir a la pista de Gaetà, vaig decidir anar a la pista de patinatje. Vamos, que no te la ditància homologada i a més és d'asfalt, però sabent la distància, vaig fer els càlculs a casa, aplicant-los a la distància de la pista. Una vegada a la pista, done la primera volta i veig que anava rapidisim. (M'he passat de revolucions) Faig la segona més lento, però veig que vaig molt accelerat també, algo falla. Pare, pense i...no, no te 330 metres, tindrà 660 metres.(sí realment te 660 m.) Mig nervios. agafe el llapis i paper, i comence a fer els calculs aplicats a la nova distància. Però desistisc en fer el test, ja que apareixen parelles pasejant el gos, i poc l'importa si hi han persones prop, (gos solt, amo nugat). Enfile el carrer buscant les escoles i cap a la Foia. Finalment faig una rodada a ritme normal d'uns 50 min. que sumats a les voltes a la pista, faràn més o menys, un hora.
Diumenge 10: Ahir era el dia indicat per a tornar a la piscina, a vore.....dos mesos i vuït dies després de la darrera vegada. (recordaré nadar). Però, prenent el tradicional café, (ring, ring), Adrián:"en quina part del velódrom estàs?" Ostres, se m'havia oblidat. Cridada a Efren, i (sin respuesta) L'hora que és i per a anar sol...Al final ni Reunió Internacional, ni piscina.
Eren les 7:35 quant sonava el despertador, després dormir mal i poc tota la nit. M'alce, desdejune lleuger, i cap a les escoles, on havia quedat en Candi i Efren. Al final rodada de 11.600 metres, pel terme d'Almassora, durant 1:03:11, a una mitja de 05:28. Un ritme molt suau, però a 7 dies de la marató no fa falta apretar.
El planning per a aquesta setmana; dilluns o dimarts, rodada curta i series curtes a ritme de marató. I dimecres o dijous rodada de recuperació.
Veus mentre entrenes i penses en la marató, no penses en atres coses que te pujen distraure. Així és, l'esport t'ajuda a estar bé, tant física com psicológicament.
Set dies sols, quins nervis. Atents als dorsal 756

3 comentaris:

The Dark Knight ha dit...

Hey paio! que pasa? estàs que no penses en rés que ni en lo de la reunió de Valencia ...deasprés de plorar tant per que no encontraes les invitacions jajajaja...ja fàs el millor ja...no pensar en res...es més,jo encara et diria que no pensares ni en el marató...no se si podràs,pero es el que hi ha.
Lo de estos díes ja no son entrenaments,es tan sols manteniment...au! i savia decició no fer el test! total...pa qué? o es fà be,o no es fà i que em perdonen els qui no el hagquen fet en pista....Senda,no mire a ningú jejejeje.

Sub 2h.50 està mol fotut, ja firmarie 2h.52... no, si es que m´estic amariconant ara...segur que l´última semana dic que 2h.59 es prou jejeje.

Diego Rovira ha dit...

La veritat, es que se me va oblidar completament. I aixó que ho vam parlar el dissabte. Mare on tinc el cap!!!!
Si ara sols rodaetes tranquiles, i controlar els nervis, que aixó costa més.
En la porra dels diners jo aposte; a 2:50, o menys si me deixes.

sendallarga ha dit...

Caracol, ja m'explicaràs com es fa això del mapa que vull fer-ho de tant en tant.

No abuses aquesta setmana i cuidat, que tu ja tens prou amb la feina.