diumenge, 13 de gener del 2008

EGO RESIDEO AEQUABILE

Matí gelaet a la ciutat que hi ha als peus del castell de Saguntum, per a realitzar la XXV mitja marato de Sagunt, la II meua.
A l'eixida, cares conegudes pensant quasi tots en fer una bona mitja, en vistes a alguna marató. Jo també. La de Sagunt ha sigut la primera de les dos mitjes que me serviràn per a preparar la prova reina de l'atletisme, a Valencia.

No tenia moltes esperançes en fer marca, ja que la setmana no ha acompanyat. A més, sols vaig fer una eixideta, i se nota. Però sempre vas pensant en baixar del temps de l'any anterior.

Però bé, allí estavem; Julian "el presi", Efren, Nuria, Carlos, Joan Antoni i jo mateix, com a representants del club.

La eixida, lenta, com sempre a Sagunt. Al km. 2 4:25m/km ,terroris, hi ha que reaccionar, canvi de ritme, de seguida. Poc a poc, vaig recuperant alguns dels segons perduts als primers quilometres. Volia rodar a 4:05 més o menys, per a baixar de 1:26:00 i me trobe rodant tant lento, no pot ser. Pasem de clase turista a creuer.

Bones sensasions a la pujada. Encara que estava lluny de la mitja que volia. Així, que no quedava altra, que a la baixada llançar-me. I tant que m'he llançat, a partir del avituallament, km. 15, al final, se m'ha fet molt curt. I ni mostres de fatiga. (no, no soc una maquina) és que he rodat tant tranquil els primers quilometres que tenia forçes de sobra per al final. A més m'ha fet goma un junior de Villamartxant i després ens anavem animant l'un a l'altre. M'encanta el bon "rollo" que hi ha a les carreres, és sensacional.


El temps final. Va, no importa! Clar, si tenim en compter que he pujat 4 seg. el temps de l'any passat, no li done tant de valor. Però, per tutatis, si volia baixar de 1h. 26, depravate.
Per tant, el veredicte del Cesar és: " EGO RESIDEO AEQUABILE" o el que vindria a ser el mateix "Me quede com estic", ni fret ni calor. 4 segons no son molt, tat? Però, me tocarà aplicar-me més a la de Benicàssim, si no...

5 comentaris:

sendallarga ha dit...

No sabía jo de la teua habilitat amb el llatí.

Ja voldría jo per a mi eixe terroris que dius tu: mare meua, rodar a 4:25. Crec que mai ho voré

Força i concentració per a Benicassim. Allí segur que faràs marca.

Diego Rovira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Diego Rovira ha dit...

Les llengües són la meva especialitat. Ja,ja,ja.
Rodar a una marca inferior a la habitual en una persona, és qüestió de força de voluntat i molt entrenament. I tu aixó ho tens.
Clar que podràs ;) segur.
Amin tu també per a Benicàssim.

The Dark Knight ha dit...

Caracol col col....trau les banyes al sol jejeee. .... Ostres, tiempazo home! el any pasat estaes preparant un marató acàs? pues ya está ...no et preocupes,les millors mitjes son les que se fan després del marató..... et recomane encarecidament la de Villareal!

acaves de escomençar en açó com aquell que diu y estàs fent grans temps.... de ací a 5-7 anys voràs com la millora es espectacular i te arrimarás al meus temps.

Fins Diumenge.... en esta pot ser em guanyes jejeje.

Diego Rovira ha dit...

Si el diumenge te guanye serà per que t'has retirat. Je,je.
Gracies pel consell d'expert.
Però volia baixar del temps de l'any passat.
Ja saps, lo del pique personal! :/