dissabte, 29 de desembre del 2007

San Silvestre de Les Alqueries

Al mal temps, bona cara! No hi ha res millor (quant la vida no te somriu) que somriure-li a ella. I, ni corto ni perezoso, ens vam desplaçar fins a Les Alqueries (la plana baixa), per a realitzar una San Silvestre com cal. Veritat és, que la primera volta la vam realitzar amb la peluca i el gorro de mama Noël,només, però aprofitant que passavem pel costat del cotxe, ens vam possar damunt les disfresses de "Caperucita Roja" i "Mamà Noël"a la segona, per a rebre una grand ovació a la arrivada. D'una cursa, de 3.500 metres de recorregut, 139 participant i dos, sí només dos disfreçats. Una cursa ràpida, amb gran nivell de participació, i molt poc de popular.
Posted by Picasa

2 comentaris:

The Dark Knight ha dit...

Ja t´he pillat! jajaja.... et tinc fitxat ara. La veritat que les sansils així es com millor es disfruten.
Si no ens veiem per ahí( esta vesprà onda i demà CS)FELIÇ ANY NOU i moltisima sort i anims en eixe Marató.A mi em toca el de Barcelona!.

Unknown ha dit...

Holaaaa!com va Diego?com te vaig prometer açi estic visitan el teu blog...pero saps q? q he pensat q millor te escrig en castellà perq açi escribiu tots molt be el valencià i no vuig cagala jajajaj q segurament ja ho haure fet però me perdoneu q fa com 13 anys q no controle el tema...jejeje
Bueno, bueno...ya veo que te curras tu blog, con tantas fotitos, comentarios y hasta videos y todo, eso es nivel y lo demás tonterias, pero lo que ya me ha dejado flipada es la publicidad, si señor!!! jajaja
Pues nada sigue asi, disfrutando de la vida sana y compartiéndola con los demás. Algún dia q tenga tiempo libre me dedicare yo a hacer el mio sobre baile, q tampoco es mala idea y os podeis reir bastante...en fin, no me enrollo q solo queria dejarte un saludito y decirte q me alegro de haberte visto estas Navidades y haber podido compartir contigo un ratito, a ver si este verano nos podemos ver un poquito más, q teniamos la amistad un tanto olvidada...Ánimo y a disfutar de la vida!!Desde Málaga te mando un besazo y un abrazo.Cuidate!